U današnje vrijeme je itekako jako veliki posao kada morate ući u svoje kupatilo i držati ga čistim. Jako dobro se zna da je wc šolja leglo parazita i bakterija, a ako tome dodamo i da se u njega konstantno vrši kako mala tako i velika nužda, onda se ona mora konstantno održavati čistom. Ako tome dodamo i vodu koja se koristi danas i koja je puna kamenca, onda nam je svima jasno da nam nikakva sredstva za čistoću toaleta ne mogu pomoći.

Mnogo je hemijskih preparata koje možemo da nađemo u slobodnoj prodaji ovih dana, a osim što koštaju jako puno, oni i nemaju toliko efekta na samu čistoću wc-šolje. Domestos je kao najbolji u ovom području, ali domaćice se žale i govore da i ovo nije najbolje rešenje za čistoću vašeg toaleta.

Međutim, šat se dešava kada vam se začepi wc šolja? To je tek veliki problem, a jako često se dešava u naseljima i zgradama koji su starija gradnja i čije su instalacije već zastarele. Mi vam tako danas donosimo trik, kako da ne zovete vodoinstaletera koji će vas propisno “oguliti” za ovu uslugu. Sve što treba da uradite jeste da uzmete plastičnu flašu, ito po mogućnosti od litar pa veću. Odsiječete vrh od flaše i samo gurnete u šolju. Jako brzo ćete rešiti problem sa vašom wc šoljom.