Do sada smo imali priliku da vidimo zaista sve i svašta kako u svojoj okolini, tako isto i na društvenim mrežama gdje ljudi iz svih dijelova svijeta postavljaju razne priče i iskustva koja su imali, pa je tako slučaj i sa našom današnjom temom, a evo o čemu se radi. Društvene mreže postale su centar svih dešavanja kod mnogih, pa je tako malo onih koji nemaju profil barem na jednoj društvenoj mreži.

Društvene mreže ljudima služe u različite svrhe, a jedna od njih jeste i oglas za razne stvari, pa u skladu sa tim, mi vam danas donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o jednom oglasu koji je na društvenim mrežama napravio opšti haos, a evo o čemu se radi. Riječ je o oglasu za izdavanje stana u Novom Sadu, a posebno burne reakcije izazvao je među onima koji su trenutno u potrazi za stanovima. Dakle, na jednoj Fejsbuk stranici koja je namjenjena za izdavanje stanova u Novom Sadu i tu se jedan korisnik javio koji inače izdaje stan od 35m2 i koji se nalazi u Radničkoj ulici.

Ovaj korisnik za ovaj mali stan traži iznos od 370 eura, a naveo je i to da je “stan je u fulu i da ga izdaje isključivo bogatim studentima”. Tako je on napisao sljedeće: “Izdaje se stan od 35 m2 u Radnickoj ulici. Stan je u fulu. Cena je 370 evra. Stan nije za prosečne ljude koji rade za 50.000 dinara. Stan je namenjen bogatijim studentima sa juga Srbije ili iz Bosne”. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno