U današnje vrijeme moderna žena je itekako se izborila za neka svoja prava, tako da ne moraju baš sve da rade po kući, jer su im muškarci sada na raspolagaanju i jako puno im pomažu u obavljanju kućanskih poslova, kao i čuvanju djece. Nekada je sve bilo na jednoj ženi, cijela kuća i sve moguće obaveze. 

Danas govorimo o poznatim ženama iz svijeta šou biznisa, koje su sa parama i kojima uopšte nije teško da plate kućnu pomoćnicu, jer jednostavno od tempa posla ne mogu da stignu baš sve svoje kućne obaveze. Još ako imaju puno djece kod kućže, poput Jelene Karleuše, onda je definitivno glavobolja za sve njih. Danas govorimo o prvoj ženi Srbije, Tamari Vučić, za koju svi misle da žive jako lijepim životom. 

Međutim, iako joj je muž Aleksandar Vučić, ona u kući ima troje djece, za koje se mora brinuti, a jedno od njih je skroz malo. Međutim, ako niste znali ona je članica nekoliko udruženja koje su članice žene iz svih slojeva društva, ali isto tako ima i neke fondacije za žene koje su ugrožene sa tumorom, zloćudnoj bolesti 21 vijeka. Čim ujutro ustane, odmah idu pregovori sa Vukanom zašto majka mora da ide na posao, a zbog covida 19, odmah mora da se varaća kući, i to joj je najbolji dio dana. 

Vukana čuva njena majka dok ona ne dođe sa posla, a kada je tu, ona pravi domaću proju i vole da jedu slani domaći kajmak, mada je i podvarak na meniju kada Aleksandar dođe kući. 

 

Preporučeno