Ovaj dan započinjemo sa jednom veoma zanimljivom pričom, a vjerujemo da ćete po naslovu rečo kako je ovako nešto nemoguće i da je u pitanju laž, ali varate se, jer priča koju vam u nastavku donosimo je istinita. Naime, nemoguće je zamisliti ljetovanje bez da se potroši mnogo novca, još kada na to dodamo i trenutnu situaciju u cijelom svijetu što se tiče ekonomije, koja nije na zavidnom nivou, a posljedice rata u Ukrajini osjetimo svi mi, jer sve je nenormalno poskupilo, i mnogi se žale.

Tako da vjerujemo da su cijene i na raznim morskim destinacijama skočile, ali mi vam donosimo priču jedne žene po imenu Ljubica koja je otkrila da zajedno sa svojim prijateljicama ona godinama ljetuje po 11 dana, gdje vjerovali ili ne ona kaže da na kraju sve one zajedno jedva da potroše i 20 eura. Poslednjih dana ovo je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama, a sve je inače počelo kada je izvjesni Milovan iz Užica postavio pitanje koje glasi: “Koliko novca je potrebno za jedan dan letovanja u Grčkoj”, pitao je on, a njemu je Ljubica na svom Fejsbuk profilu odgovorila sljedeće:

“Ja i prijateljica stavimo u zajednicki novčanik po 10 evra i bude nam dovoljno za 11 dana. Kafu pijemo u apartmanu, hleb ne jedemo, sokove i druga pića ne pijemo, kupujemo kiselo mleko, povrće i voće, a suhomesnate proizvode nosimo od kuće i sa time skuvamo nešto na brzinu. Deset godina uvek tako i nikad nismo za neverovati potrošili više. Ali, nas dve smo penzionerke. a mladi naravno imaju veće prohteve”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno