Prije samo dva- tri dana je u medijima kao bomba odjeknula vijest da su starleta Maja Marinković i biznismen Peca Raspopović okončali svoju vezu koja je trajala nepuna dva mjeseca, mediji ne prestaju da pišu o njima, a svakog dana imamo priliku da saznamo neke nove detalje iz njihove veze koji javnosti nisu bili poznati, a koji su iznenadili i šokirali sve.

Svima je poznato da je Peca bio u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom, i imaju zajedničkog sina Jovana, a Maja joj je bila jako dobra prijateljica, tako da je ona doživjela veliku izdaju od njih dvoje, a vjerujemo da je to jako zaboljelo. Oglasila se Maja nakon svih ovih priča, pa je otkrila kako se ona provela sa Pecom na moru, a onda je na početku rekla: “Mi smo otišli na zajedničko putovanje i konstantno je bila neka tenzija između nas. Osetila se ta razlika u godinama između nas. Bolje zdrav raskid, nego da dolazi do većih svađa. Ispoštovala sam ga maksimalno. Uopšte nisam kačila provokativne fotografije na Instagramu, a i konstantno je bio problem moje smelije odevanja. Peca mi je ti stalno zamerao”, a onda je nastavila, pa je dodala i ovo:

“On je vrlo dobro znao ko sam ja, pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Ta doza ljubomore kod njega je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, tako da ne može ništa da mi zameri. Prebrzo smo ušli u vezu i ja sam na kraju odlučila da njega ostavim”, rekla je ona, a onda se dotakla i Aleksandre pa je rekla da se one nisu čule nikako, dodala je da ne želi da je komentariše, a i priznala je da se mnogo ogriješila o nju i da se zbog toga mnogo kaje i da joj je žao.l Ostatak teksta pročitajte ovde.