Već negdje od početka ove godine kruži priča o tome kako je Duško Tošić napokon odlučio da se “probudi” i da i on krene sa švalerancijom, baš kao što je i radila njegova supruga u posljednjih par godina. Vjerujemo da svi znate slučaj od prije 2 godine, kada je Duško doživio pravu blamažu, jer se provalilo da ga je supruga godinama varala sa Ognjenom Vranješom, fudbalerom koji je tada nastupao u Grčkoj. 

On je cijelo vrijeme skandala bio u Kini, a koliko je sve bilo žestoko u tom vremenu, pokazuje i podatak da su djecu morali upisati u totalno novu školu, jer ne bi preživjeli od zezanja druge djece na račun njene majke. Kada su tada svi očekivali da se razvedu njih dvoje, Jeleni je umrla majka Divna, i Duško jednostavno nije imao srca da je ostavi u tako teškim trenutcima. 

Nakon toga su se otpratili sa Instagram, i kada bi Duško dolazio u Beograd viđali su ga samo sa njegovim kćerkama i to je sve, sa Jelenom u posljednje 2 godine nema faktički niti jedan selfi. Onda su ga nedavno počeli povezivati sa poznatom TV voditeljicom Sanjom Marinković, ali je to sve brzo prošlo, jer su ga počeli dovoditi u vezu sa suprugom od Slobe Blizanca, popularnog pjevača. Ana Jovanović je Jelenina jako dobra prijateljica i poslovni partner, tako da je Karleuša odmah odbacila tu mogućnost. 

Uveliko se po Beogradu pričalo da joj je Duško kupio stan i džip, a danas se ona oglasila na Instagramu sa par ajko ironičnih storija. Pogledajte i sami šta je napisala. Da li vam se sviđa ovo razmišljanje?

Preporučeno