U nastavku današnjeg članka govorimo malo o poznatim osobama iz cele regije koji su zamenili svet šou biznisa sa nekim totalno drugim zanimanjem. Neki su se od poznatih osoba totalno makli iz sveta estrade, jer, više ne vide poentu rada i življenja u tom svetu uopšte. Vajbolji rimer je Hrvastska pevačica Ivana banfić, koja je sredinom 90 godina prošloga veka radila jak odobar posao na hrvatskoj i balkanskoj sceni uopšteno, punila je stadione i dvorane i onda je odjednom nestala sa scene.

Imala je jak ovelikih problema sa porocima, bila je na odvikavanju punih godinu dana, a onda kad aje izašla, jednostavno je ostavila mikrofon, otišla u Afriku gde je živela sa jednim plemenom pune dve godine u jednoj kućici od pruća bez struje i bez osnovnih uslova za život. Vratla se u Hrvatsku, kupila je plac, malu kućicu i sada tako živi u okolini Virovitice i javnost joj uopšte nije potrebna.

Mi danas govorimo o čoveku iz Srbije, koji je također uradio sličnu stvar. Njegovo ime je Nemanja Stefannović, a on je bio itekako uspešan u sklopu programa Zvezde Granda. Osim što je dobre pesme imao i dobar glas, imao je i izgled, a žene su ga naprosto obohžavale.

Sve se to dešavalo sada već davne 2007 godine, a Zvezde Granda u toj sezoni prema procenama mnogh stručnjaka nikada nisu bile jače. Sada se on totalno povukao iz muzike, održi poneki privatni nastup na nekom slavlju kod svojih prijatelja, a prema poslednjim slikama, više izgleda kao monah, nego kao Nemanja kojeg smo poznavali.

Preporučeno