Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih folk evačica u regiji a iza sebe u celoj karijeri, ima pregršt hitova, i gde god da nastupa, ona taj klub ili dvoranu napuni do vrha. Udajom početkom 90 godina prošloga veka za tada jednog od najmoćnijih ljudi u Srbiji, Željka Ražnatovića Arkana koji je bio poznati kriminalac, ona je dobila epitet “srpska majka”.

Nakon njegovog ubistva koje se desilo pre 21 godinu Ceca je u javnosti uvijek bila sama i mnogi su mislili da nikada neće biti sa nekim drugim muškarcem, međutim, i to se nedavno promenilo. Zato je kao bomba odjeknula vest pre skoro godinu dana da je Ceca u vezi i da ljubi devet godina mlađeg Bogdana Srejovića koji radi kao menadžer u jednom beogradskom restoranu. Sada je ceca opet sve iznenadila, jer je ušla u žiri Zvezde Granda, gde je zamenila svoju dugogdišnju rivalku Jelenu Karleušu.

Već je počela da pravi dar mar, posvađala se na nož sa Draganom Stojkovićem Bosancem, a bilo je čak i pominjanja dece, što ne priliči pred TV kamerama. Odala je i tajnu da je na jednom od tih takmičenja upoznala i Željka Joksimovića a oboje su bili još deca, ona je imala 15 a on 16 godina a učestvovali su na jednom takmičenju u Sokobanji i od tada se poznaju.

Preporučeno