Zvezde Granda su svakako najbolja tema i programski sadržaj koji se može pogledati širom Balkana na TV ekranima. Omiljeni muzički program i samo takmičenje koje je iznjedrilo jako veliki broj kvalitetnih muzičara i pjevača do danas. Dovoljno je samo reći Rada Manojlović, Darko Lazić, Omar Jašarspahić Gile i ostali i sve će vam kristalno biti jasno. 

Pored jako kvalitetnih pjevača, bitno je napomenuti i sami žiri koji je sasvim sigurno dobitna kombinacija za jako kvalitetan TV sadržaj. Njihova konstantna prepucavanja i svađe, daju poseban štih samom takmičenju. Pored jako dobrih pjevača i kvalitetnih izvedbi, uvijek se mora naći i neki koji su zalutali u samo takmičenje, pa se opet prijave sljedeće sezone, i dožive baš istu sudbinu. 

Danas govorimo o Ani Bekuti koja je i sama nekada bila dio žirija Zvezdi Granda, a žena ima jako veliku i dobru karijeru koja traje i dan danas. Svi znamo za njenog sina Igora jkojeg je dobila sa 17 godina, ali ga je prema tadašnjem zakonu morala predati u dom, jer nije mogla biti majka kao maloljetnik. Danas njen sin Igor Polić ima i kćerku, koja je prelijepa i zove se Sonja Polić.

Nju je baka Ana Bekuta uzela u svoj tim, da radi kao šminkerica, jer joj to ide jako dobro od ruke, i ona je jako ponosna na nju, i svima se hvali kako ima najljepšu unuku na svijetu. Pored ovoga ona je zadužena i za mejk ap svoje bake, od koje se ne odvaja, i može se reći da njih dvije se jako dobro slažu. 

Preporučeno