Jovana Jeremić ne prestaje sa iznenađenjima, pa tako svako malo imamo priliku da od nje vidimo nešto novo. Voditeljka Pink televizije, u poslednje vrijeme bila je glavna tema u medijima, sve zbog prijetećih poruka koje je ona dobijala od nepoznatog muškarca, koji joj je slao te poruke, u kojima je on spominjao i starlete Maju Marinković i Tamaru Đurić, a Jovana je sve te poruke objavila javno. Nakon toga Tamara je objavila poruke u kojima se vidi kako je sve to bilo namješteno jer je voditeljka htjela da ispadne heroj u narodu, a koliko je sve to tačno nismo sigurni.

Voditeljka je do nedavno bila u braku sa Vojislavom Miloševićem, u kojem su dobili kćerku Leu, ali su odlučili da je najbolje da se oni raziđu i da svako krene svojim putem što se na kraju i desilo. Jovana je kako stvari stoje našla novog dečka, kojeg je cijelo vrijeme ona krila od očiju javnosti, ali sada je ona kako to uvijek i biva kada je ona u pitanju, sve šokirala sa svojom novom objavom. Naime, radi se o tome da je ona objavila fotografiju sa svojim novim dečkom, ali je koristila “portret” mod na svom telefonu, pa je tako ona bila u prvom planu, dok je svog dragog u pozadini zamutila, tako da je ona sa ovim potezom opet uspjela da ostane tajanstvena.

U opisu fotografije koju je objavila, Jovana je napisala sljedeće: “Ko zna, zna”. Evo i sami možete da pogledate fotografiju o kojoj smo vam pisali, pa nam o istoj možete pisati svoja mišljenja u komentarima ispod.