Na društvenim mrežama vrlo često imamo priliku da pročitamo neke ispovijesti i priče od ljudi koji neku svoju priču žele da podijele sa svima, pa tako imamo priliku i dosta toga da naučimo na tuđim greškama, dok neke priče znaju da nas šokiraju i da nas ostave bez teksta. Naime, tako vam danas donosimo ispovijest jedne žene koja je svoju priču podijelila sa svima, a koja se odnos na njen brak i na muža.

Naime, ona ke rekla kako je na početku braka bilo sve super, i da je hemija između njih radila nevjerovatan posao, i da kako je ona navela oni nisu skidali ruke jedno sa drugog, a onda se iznenada sce promijenilo. Naime, ova žena je iz Engleske, a htjela je ostati anonimna, mada vjerujemo da nije jedina kojoj se desilo ovako nešto i da je još mnogo sličnih situacija, i da će u njenoj priči mnogi da se pronađu.

“Kada smo se venčali, moj suprug je imao nepresušnu želju za vođenjem ljubavi. Radili smo to svuda gde smo stigli, a ponekad sam se pitala da li je on zavisnik od intimnih odnosa”, rekla je pa je dodala: “Međutim, sve se promenilo pre osam godina kada je on povredio nogu. Tada nije mogao redovno da vežba, počeo je da jede brzu hranu i naglo se ugojio. Od tada nijednom nismo vodili ljubav. Sve što je moguće sam probala, ali uzalud.” Ostatak teksta pročitajte ovde.