Na svijetu šou biznisa u posljednje vrijeme kao da je neko bacio crne čini, jer malo, malo neko premine ili se teško razboli. Samo u prošloj godini preminuli su bubnjar Amadeus benda, Bora Drljača i Džej Ramadanovski. Nešto se nadvilo nad domaćom scenom, a mnogi pjevači i dan danas muku muče sa raznim bolestima. 

Neke je definitivno nagrizao i zub vremena, a jedna od onih koji muku muče sa najvećim problemom današnjeice to jeste tumorom, je i poznata srpska pjevačica Nada Obrić, podsjećamo ona je prije par godina dobila ovu tešku bolest a prvih godinu dana se liječila u Srbiji ali bez prevelikoga uspjeha. Kada je vidjela da sve ide do vraga, njena kćerka joj je u Beču gdje i živi, našla najbolje doktore i odvela je sebi. 

Tamo su je operisali, i odmah nakon prve operacije, njoj je bilo puno bolje. U Srbiji su joj doktori govorili da nema ništa od nje, i da u njenom stanju nema šanse da preživi još 3 mjeseca. Bila je psihički totalno pala, ali se sve promijenilo kako je otišla kod kćerke u Beograd. Sada, 3 godine poslije, nakon posljednje kontrole, doktori kažu da je skroz izliječena. 

U potpunosti se posvetila svom životu, vrijeme provodi sa svoje 2 unuke, i zahvalna je bogu što joj je dao novu šansu za život. 

Preporučeno