Mnogo je životnih priča koje imamo priliku da pročitamo na internetu, a koje dolaze iz svih dijelova svijeta. Na mnoge od njih ostanemo bez teksta i prosto šokirani, na neke se rasplačemo, jer su previše tužne. Danas vam donosimo još jednu nevjerovatnu priču, o dvoje ljudi, Kasi i Džoi, koji su iz Kanzas sitija i koji su se zaljubili ludo jedno u drugo, i mislili su da je cijeli život pred njima.

Tako su oni 2015.godine saznali da će da dobiju trojke i to je značilo da će ukupno imato petero djece jer su već imali dvije kćerke, Kloi i Tenli, ali onda se odjednom sve promijenilo. Džoi je suprugu tjerao da ide hitno u bolnicu, gdje su ljekari otkrili da ona ima ugrušak krvi u plućima, ali je Kesi uspjela na svijet da donese dva dječaka i djevojčicu, 29.januara 2016.godine. Nakon toga njoj je bilo bolje, i poslije dva dana ona je puštena da ide kući, a onda je osjetila oštar bol u grudima. Uradili su joj testove koji su pokazali da ona nema više ugrušaka ali da je njeno srce pod pritiskom, i tada nije imala nikakve druge simptome, pa su je ljekari poslali kući.

Prošlo je samo deset dana od kako je ona na svijet donijela trojke, i jednog dana sve se promijenilo, kada je Džoi njihove starije kćerke pokupio iz škole da idu kući, i taj dan pamtit će do kraja života, jer upravo tog dana je Kesi iznenada preminula. Naime, ispostavilo se da je ona bez ičijeg znanja pila lijekove protiv ugrušaka, a koji su u kombinaciji sa hormonima i lijekovima nakon porođaja za nju imali fatalno dejstvo, a Džoi je za to saznao kada je pronašao jednu kutiju. Ostatak teksta pročitajte ovde.