U nastavku današnjeg člaanka pričamo opet malo o crnoj hronici bez kojeg ne može proći niti jedan dan u novoj 2021 godini. Ubistva, silovanja, maloljetnička delikvencija to je sve ono što nas okružuje u ovoj godini i to je svakako najžalosnija činjenica u cijeloj ovoj priči. Međutim, najgore od svega je to kada dođe do nasilja u porodici, i to sa smrtnim ishodom. 

Vrlo dobro se zna da roditelji odgajaju dijete da jednog dana bude svoj čovjek, i da ga svakako izvedu na pravi put. Međutim, kada se stvari poremete iz ovog ili onoga razloga, onda se jednostavno ne može dalje i dese se stvari kao što je slučaj u našoj današnjoj priči. Nikada ne znamo šta se dešava između 4 zida, i šta se sve nalazi u ljudskim glavama, ali kada otac nasrne na sina da mu skrati život, onda je to više nego velika tragedija.

To je na svojoj koži najbolje osjetio Džozef Kapriati poznati Di džej, koji je imao veliki sukob sa svojim ocem koji se mogao završiti i na više nego tragičan način. Kapriti je već posljednjih 5 godina zbog svoje di džej karijere jako vezan za Španiju, ali je za božićne i novogodišnje praznike došao kod roditelja, koji i dalje žive u jednom manjem mjestu koje se nalazi u predgrađu Napulja. 

Vrlo dobro se zna da je ovo podneblje itekako vrelo, i da je leglo mafijaških bosova i kriminalnih radnji. Isto tako kako izvještava italijanska policija, otac je na njega nasrnuo nožem, odbranio se i odmah pozvao policiju koja je privela razjarenog oca. 

Preporučeno