Pjevačica Milica Pavlović je već svojim prvim pojavljivanjem pokazala da će ona da postane velika zvijezda, a inače se prvi put pojavila u Zvezdama Granda. Nekako su je brojne njene kolege na samom početku dosta osporavale, ali ona je uspjela da prevaziđe sve prepreke i teške izazove koje je imala, a danas se nalazi tu gdje jeste zahvaljujući svojim trudom, radom ali i talentom. Na tom putu njoj su najveća podrška bili njena baka Rada i djed Vladimir, koji su je i odgojili. Njen otac se nakon razvoda od njene majke ponovo oženio i zasnovao je novu porodicu, tako da nije bio previše upućen u njeno odrastanje i njeno vaspitanje.

 

Zbog toga je Milica uvijek isticala da je to sve što danas jeste zahvaljujući njenoj baki i deki, dok o svom ocu koji se zove Dragoslav, ona nije puno govorila, a ono što je sve zanimalo jeste kakav to odnos imaju kćerka i otac zbog toliko godina razdvojenosti. Nedavno je pjevačica proslavila 31.rođendan, a pjevačicu su novinari između ostalog pitali i o njenom odnosu sa ocem. Tako je ona rekla kako su je otac i njegova supruga noć prije rođendana iznenadili sa tortom, i to ju je mnogo usrećilo. Tako je ona rekla sljedeće:

“Tata je bio sa maćehom da dočekamo moj rođendan. On je toliko skroman, mi stalno imamo te neke konstruktivne razgovore, iliti svađe, jer on “izbegava” da koristi to što mu je Milica Pavlović ćerka. Mi smo nekako takva porodica, nismo navikli da nam neko otvara vrata, da uz pomoć nečijeg imena ostvarujemo nešto. Ukoliko nam neko pomaže, to su ljudi iz ulice, iz sela, iz okruženja. Ja ga pitam: “Zašto nisi rekao da si moj otac?”, za neku situaciju.”Čekaj, što neko to mora da zna”, “Zašto bi neko meni zbog toga činio stvari?”, zna da mi kaže. Mi se stalno zbog toga svađamo! Ne mogu sa njim da izađem na kraj. Stvarno.On jeste ponosan na mene, ali ne voli što sam pevačica, što sam ovo. Želeo bi da imam neki najnormalniji posao, od 8 ujutru do 3 po podne da radim, recimo”, rekla je ona.