Anastasija Ražnatović je svakako jedna od najpozantijih mladih pevačica u regiji. Geni su čudo reklo bi se, a to se svakako najbolje vidi iz njenog primera, jer je pokupila svu lepotu od majke, Cece Ražnatović. ali i njen talenat za pevanje. Međutim, ona se za razliku od majke odlučila da bavi malo drugačijim stilom pevanja, ali opet brojke sa druge strane pokazuju jako dobre posete na njenom You Tube kanalu.

Ona je jako dugo vremena živela pod majčinim skutima, te je poslednja otišla od kuće, a razlog je više nego jednostavan. Njen stariji brat Veljko se prvi oženio, što je i više nego normalna stvar, jer je stariji od nje. Na kraju je i ona u toku pandemije broj 1 prešla kod svoga zaručnika u Novi Sad, tako da se sada očekuje samo i zvanična potvrda i datum njene svadbe.

Što se tiče njene karijere ona je malo u prikrajku, jer jako dugo vremena nije ništa snimila, ali je zato i više nego aktivna na Instagramu gde je jedna od posećenijih mladih influenserki u celoj regiji. Ima preko milion folovera, što joj svakako da je jako puno klijenata te zarađuje jako solidne novce. Tu se skoro svaki dan oglašava i pušta nove storije, a muškarci su oduševljeni sa nekim njenim statusima, koji su više nego kompromitirajući.

Tako je za vikend opet bila aktivna, te je sve iznenadila sa jednim jako neobičnim storijem. Naime, bila je u nekom kafiću, obučena skoro do grla, a njen komentar je sve nasmejao, dole je napisala “Raspad sistema”.

Preporučeno