U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu priču koja nam dolazi iz Srbije, a vjerujemo da ćete se i vi kao i svi ostali jednostavno oduševiti. Inače u poslednje vrijeme iz Srbije ali i okolnih država stižu nam samo loše vijesti, i vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, ali u nastavku mi se nećemo baviti time, nego nečim sasvim drugim.

Naime, naša današnja tema jeste jedna baka koja je uspjela da oduševi cijelu Srbiju i da svima nama natjera suze na oči. Jer ova baka pored cijele njene muke i problema koje ima, ona ipak pomaže drugima u nevolji. Neki do vas su je možda i vidjeli jer ona sjedi i prosi u centru Beograda, u Knez Mihajlovoj ulici. Nužda ju je natjerala da to uradi, i da od drugih traži milostinju, jer ona kod kuće ima sina koji je bolestan, i sav novac koji ona prikupi daje za njega, ali i za ostalu bolesnu djecu.

Video snimak se brzinom svjetlosti proširio po društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako ona daje pare za drugu bolesnu djecu. Ova humana žena kojoj i samoj treba pomoć rekla je “Spasi bože svu decu sveta da nijedna majka ne zaplače”, i onda je ubacila novac u kutiju. Ovo je još jedan dokaz da i dalje ima obzirnih, osjetljivih i osjećajnih ljudi, koji ne misle samo na sebe, nego i u svojoj muci pokušavaju da pomognu drugima kojima je pomoć potreba. Evo i sami pogledajte kako to sve izgleda pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno