Mada mnogi misle o slavnim i poznatim ličnostima kao da su božanska bića, ipak je činjenica da i oni znaju itekako zgriješiti u život, te da su i oni samo od krvi i mesa, koji samo imaju malo više sreće i uspjeha u životi od običnih ljudi. Tako da nije čudo da i oni znaju da naprave greške u životima. Kada je naša estrada u pitanju, nije ništa neobično da mnoge zvijezde imaju neke vanbračne veze ili afere, koje su uvijek zanimljive za medije. Odličan primjer je pjevač Miroslav Ilić i njegov vanbračni sin Devin sa kojim je na sudu zbog utvrđivanja očinstva. Mada postoje i mnogo pozitivniji primjeri, kao onaj pokojnog pjevača Marinka Rokvića, koji je u legalnom braku dobio dva sina,, Nikolu i Marka, ali Marinko ima i trećeg sina, kojeg je obio u vanbračnoj vezi i sa kojim je isto bio u dobrim odnosima, mada je za to trebalo vremena

Taj njegov treći sin se zove Dario i on već neko vrijeme živi u Kanadi i ne voli da se eksponira po medijima. Dario je u dobrim odnosima sa svojom braćom, a bio je dobar i sa svojim pokojnim ocem.

U ovome tekstu ćemo da vam pokažemo i kako izgleda Dario kao i žena koja ga je rodila, odnosno bivša Marinkova ljubavnica, a vi procijenite sami koliko Dario liči na svoga oca i na svoju braću. Ipak, dobro je znati da postoje i ovakvi odnosi na estradi, sasvim zdravi i pravi porodični. Šta vi mislite o cijelom ovome slučaju ?