U nastavku današnjeg članka riječ dvije o domaćoj estradi, ali se ovaj puta nećemo fokusirati na pjevače i pjevačice, nego ćemo malo prozboriti o današnjim glumcima koji koliko god se trudili nisu ni do koljena staroj školi. Sjetite se samo Paje i Burduša, Dragana Nikolića, Milene Dravić? takvi glumci se danas jako rijetko rađaju, oni su imali ono nešto što današnje nove generacije jako teško imaju. 

Jedan od takvih je bio i Dragomir Bojanić Gidra koji je pokorio cijelu Jugoslaviju sa svojim najuspješnijim projektom svih vremena a to je svakako bila “Žikina dinastija”. Ta se serija i dan danas gleda u jako velikoj mjeri, i uvijek je rado gledana tako da je on tu odigrao maestralnu ulogu. Pored Žikine dinastije imao je još najmanje 10 filmova koji su obilježili njegovu karijeru, ali je umro jako mlad. 

Već se navršilo punih 28 godina kako nas je napustio, iza sebe je ostavio ćerku Jelenu koju je dobio sa svojom kolegicom po struci Ljiljanom Kontić. Imao je i unuka, doduše ne pravog, nego od rođenog brata, a taj mladić je danas poznati maneken Jovan Stanojević, koji se pojavljivao u jako puno poznatih spotova poznatih pjevača i pjevačica iz Srbije. 

Jovan je zbog svoga izgleda itekako bio poznat i popularan među ženama, a nekada u šali zna reći da ima šarm od svoga djeda, što itekako koristi kod žena. 

Preporučeno