Na društvenim mrežama se ovih dana pojavio snimak krađe goriva na benzinskoj pumpi ”Slap” u Dušanovcu. Ovo se pojavilo na Instagram nalogu ”Moj Beograd”, gdje se vidi kako radnici sa pumpe kradu gorivo. Na snimci je vidljivo kako je vozač BMW-a ušao u objekat, kako bi platio uzeto gorivo, a za to vrijeme dok je jedan radnik sipao gorivo u vozilo, prišao mu je jedan od kolega sa kanticom, a u koju su nakon toga natočili gorivo. Kada su kanticu na kraju napunili, drugi radnik je trčećim korakom se udaljio sa kanticom punom goriva, dok je drugi nastavio da toči gorivo u BMW, tako da sve to djeluje kao razrađena šema i vidi se da im to nije prvi puta da rade takvo nešto.

Kada se vozač na kraju vratio, na displeju je vidio da mu je sipano onoliko goriva koliko je tražio, ali nije mogao da zna da sva ta količina koja piše na displeju ipak niej završila u njegovom rezervoaru. Nakon nekoga vremena se oglasio i menadžment benzinske pumpe ”Slap” koji je iznio svoju verziju događaja, te tvrde kako se na snimku ne vidi nikakva krađa.

https://www.instagram.com/p/CaP6qr4A77h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

” Vozilo koje se vidi na snimku u vlasništvu je zaposlenog lica naše pumpe, koji je tražio točiocu da nađe balon i da mu sipa 5 litara goriva, a ostatak goriva u rezervoar auta. Prilikom sipanja evro-dizela u balon došlo je do prolivanja, kako ne bi iscurilo na mjesto točenja, pa je točilac brzo prenio balon sa strane, tako da nije bilo nikakve krađe goriva od strane radnika kako su pojedini mediji prenijeli” – navodi se u saopštenju “Slapa”.