Danima mediji ne prestaju da pišu o skandalu koji je prije nekoliko dana digao veliku prašinu u javnosti, kada je Maja Marinković preotela muža svojoj jako dobroj prijateljici Aleksandri Subotić. Razna prepucavanja i provociranja imamo priliku da vidimo na društvenim mrežama, a saznali smo da je i Aleksandra zajedno sa djecom otišla u Crnu Goru, gdje se nalaze Maja i Peca.

Kako su mediji pisali, Aleksandra je već smislila na koji način će da uzvrati bivšoj drugarici i mužu, a radi se o tome da je prva priča bila ta da će ona da se preseli u Kaluđericu i da će sa djecom da živi kod njenog oca, ali izgleda da se to neće desiti, i da se ona predomislila, pa je Peca taj koji će morati da mijenja svoju adresu, a prema određenim navodima, Aleksandra je već angažovala agenciju koja je iz njihovog porodičnog doma odnijela sve njegove stvari, a sve to se dešava dok su svi oni odsutni. Izvor koji je upućen za medije je izjavio:

“Agencija za selidbe je za vikend odnela skoro sve Pecine stvari iz stana u Novom Sadu. Sve je bilo spakovano u velike kutije, koje su radnici nekoliko puta stavljali u kombi. Aleksandra je sve ovo pripremila i smislila pre nego što je krenula u Crnu Goru. Samo su joj javili da je posao završen. Ne bi ona podnela da to gleda svojim očima, ona prema njemu i dalje gaji osećanja. Aleksandra ga je pre mora više puta zvala da dođe u stan i da uzme svoje stvari. Međutim, otkad se saznalo da je u vezi sa Majom, on je potpuno ignoriše i nema nikakav kontakt sa njom. To ju je baš iznerviralo”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.