Kada govorimo o domaćoj estradi ne možemo a da ne pomenemo velika imena koja iza sebe imaju jako dugu i uspešnu karijeru. Neki od njih traju 30+ godina, a svakako da je jedna od njih i Lepa Lukić, koja je faktički odrasla na daskama koje život znače.

Iako je već ušla u 9 deceniju života Lepa Lukić je bila takmičar u Parovima a njeni fanovi su joj zamerili što je dozovolila sebi da spadne na tako niske grane. Međutim, razlog za to je kocka, koju Lepa Lukić jednostavno ne može da ostavi, i zboog koje je u velikim dugovima.

Lepa živi sama, a najviše žali za tim što nije imala decu a kada su u pitanju muškarci, njene veze su završavale više nego neslavno. Poslednji suprug joj je preminuo u Kanadi, a njoj je ostao deo njegove imovine, koju je također prokockala. Malo ko zna da Lepa Lukić nije pravo ime ove pevačice jer se to vrlo retko spominjalo, a u doba kada je ona startala sa karijerom, mnogi pevači su uzimali umetnička imena, a ne svoja prava.

To je uradila i Lepa Lukić, a veruje se da ju je na to nagovorio njen tadašnji menadžer, koji je smatrao da je puno bolje da uzme neko drugo pamtljivo ime. Lepava Mušović je njeno pravvo ime i prezime, a da li ste znali za ovu informaciju?

Preporučeno