Dragana Mirković jedna je od naših najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica koje su se poslednjih nekoliko decenija pojavile na našoj estradnoj sceni. Ona je izgradila nevjerovatnu karijeru, a znamo da već godinama ona ne živi u Srbiji, tačnije sa svojom porodicom ona živi u Beču, gdje posjeduju dvorac, a u Srbiju ona dolazi samo kada ima poslovne obaveze.

Dragana je već godinama u braku sa Tonijem Bijelićem sa kojim je ona dobila sina Marka i kćerku Manuelu, a u nastavku mi ćemo da se bavimo sa jednom veoma zanimljivom informacijom koja se odnosi na njen privatni život. Naime, poznato nam je da pjevačica ima sestru, ali ona se ne pojavljuje u medijima, nego je ona zaposlena na Draganinoj televiziji i njoj su tamo povjereni svi poslovi. Njeno ime je Dušića Krumov, i kako smo već naveli ona ne voli da se pojavljuje u medijima, a također ono što je zanimljivo a sudeći prema fotografijama, njih dvije uopšte ne liče.

Poznato nam je to da Dragana već godinama zajedno sa svojom porodicom živi u Austriji, gdje oni imaju raskošan dvorac, koji zaista ostavlja bez daha, ali ono što je bitno napomenuti jeste da pjevačica nikada nije zaboravila odakle potiče i nije zaboravila svoju porodicu, a kako smo napisali njena sestra obavlja sve poslove kada ona ili njen muž nisu prisutni. Evo pogledajte kako izgleda pjevačicina sestra pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.