Ovih dana u celoj regiji je svakako trend popularni film “Toma”, kojeg jednostavno svi žele da pogledaju. O Tomi se sve zna, ali zato retko ko zna kako izgleda njegov sin. Naime, sin Tome Zdravkovkovića, Aleksandar Zdravković koji je nastao tokom ljubavi sa Gocom Zdravković živi u Torontu, u gradu gde su se njegovi roditelji i upoznali.

Da su geni čudo, govori i činjenica da se Aca takođe bavi muzikom, a on je odlučio da muzičku karijeru započne baš u Torontu, gde ima i studio i gde komponuje prelepe pesme. Vlasnik najvećih hitova narodne muzike Toma Zdravković u braku sa Gordanom Zdravković dobio je sina Aleksandra koji se nije mnogo eksponirao u javnosti. 1978 godine iz svoje ljubavi su dobili baš i Aleksandra.

Goca i Toma bili su u braku 18. godina, a tokom njihovog burnog zajedničkog života dešavale su se razne situacije, jer je Toma bio veliki boem, i jednostavno ga nije mogla uhvatiti ni za glavu ni za rep.

“Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Tek sa 20 sam shvatio koliko je on uticaj imao na celokupnu muzičku scenu. Sa 17 sam sa njim išao u kasino, nezamislivo, zar ne? Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Liče li njih dvojica?

Preporučeno