Verujemo da ste do sada čuli sve i svašta što se tiče vesti na našem području u zadnje vreme. Uglavnom je to u pitanju crna hronika, koja je definitivno obuzela sve pore društva, a mi vam danas donosimo jednu vest koja se također može okaraktrisati kao crna hronika, koja se graniči sa crnim humorom. Ko god da je pročitao ili video ovu vest, odmah se nasmejao, jer ovakve stvari se mogu desiti samo na našim prostorima.

Čovek koji je pre samo 2 dana prijavio smrt svoje žene, a sve je inače rekao njenoj ćerci koja ne živi sa njima, i ona je odmah alarmirala policiju koja je došla zajedno sa hitnom pomoći. Dok je policajac uzimao normalnu i obavezujuću izjavu od njega kada je normalno kada neko umre, u tom trenutku je pred ljudima koji su došli na žalost, izašla doktorica iz druge sobre i rekla da je žena zapravo živa.

I kada su svi očekivali da se on raduj, uzeo je manji krst koji je već bio u sobi i sa njime krenuo da udara policajca, a onda je u naletu ludila izašao napolje i sa istim krstom izlupao stakla na policijskom autu. Jako brzo je savladan i upućen na pshijatrijsku analizu u obližnju bolnicu.

Emilija Lazarević je doktorka koja se našla u tom trenutku na uviđaju i koja je zapravo utvrdila da je njegova nevenčana supruga u stvari živa. Ona je izjavila da je Dragoslava već ranije viđala na šalteru kako uzima recepte za lekove za smirenje, a šta mu je bilo taj dan, ni ona sama ne zna.

 

Preporučeno