Poznata glumica Brankica Sebastijanović se proslavila pre pet godina kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji “Sinđelići” koja je urađena na hit seriju Seranovi, koja je bila itekako gledana i na ovim prostorima. Nakon godinu dana kasnije lepa glumica je uporedo snimala seriju Samac u braku, u kojoj je ulogu muža tada glumio in njen stvarni dečko u životu Miloš Biković.

U toj seriji je Radmilo tumačio ulogu jako moćnog advokata koji je godinama zaljubljen u Ljiljanu. On je bio najpoželjniji momak u Palaanci i njegova najveća želja je bila ta da se jeddnog dana oženi za Ljiljanu. On je u poslednjem trenutku pokazao svoje pravo lice i odbio je da se oženi sa Ljiljanom. Ljiljana je bila mnogo besna i ljuta, da se iz inata i radi radi finansijskog blagostanja svoje porodice udala za Radmila, jer je morala da udovolji svojim roditeljima, koji su samo gledali korist i ništa više.

Oni su ubrzo poželili da se raziđu, Radmilo je molio da ostane neko vreme dok ne smisli kako da to prođe bez skandala, i na kraju su njih dvoje završili zajedno, a u stvarnom životu, samo par meseci nakon kraja snimanja njih dvoje su i prekinuli svoju romantičnu vezu.

Preporučeno