Navikli smo da na internetu i na društvenim mrežama možemo svaki dan da vidimo razne video snimke koji su veoma zanimljivi i koji nam izmame osmijeh na lice, a malo pozitivne energije i nije na odmet s obzirom na sve što se dešava oko nas, našem komšiluku, gradu, državi, susjednoj državi, pai u cijelom svijetu, a trenutni rat u Ukrajini mnogima je navukao loše i ružne misli uz glavi, i skoro svi razmišljaju o konačnom ishodu svega ovoga.

Međutim, naša današnja tema upravo će biti jedan video snimak koji je osvanuo an društvenim mrežama, i koji je privukao dosta pažnje korisnika, a kako i ne bi kada je ovo do sada nešto neviđeno. Imali smo priliku da zaista vidimo nevjerovatne stvari koje se dešavaju u cijelom svijetu, kako ljudi rade nešto što mislimo da je nemoguće, a isti slučaj je i sa pričom koju vam donosimo u nastavku. Naime radi se o video snimku koji je najvjerovatnije snimljen u nekoj srpskoj ili regionalnoj kafani, a koji je izbezumio sve one koji su ga pogledali.

Naime, radi se o tome da se na pomenutom video snimku vidi muškarac koji zubima diže sto vjerovali ili ne, a u pozadini se može čuti narodna muzika. Ono što je on uradio oduševilo je sve prisutne, pa tako i muzičare i pjevačicu. Ono što upada u oči jeste činjenica da muškarac diže sto na kome se nalaze prepune flaše i čaše, a da nijedna nije pala. Video snimak možete pogledati ovde.