Zenaportal.info je 31.07.2021 godine objavio članak pod nazivom: OVOG LETA NIJEDNA ŽENA NE ŽELI OVAKO IZGLEDATI NA PLAŽI: Hit metoda za brisanje strija i celulita, ODMAH ISPROBAJTE! direktno je udarilo na komplet žensku populaciju i direktno ih uvredilo sa samim naslovom, kada je pisalo da nijedna žena ne želi ovako izgledati. Duboko izvinjenje svim ženama koje su bile pogođene sa ovim jako neukusnim naslovom.

U samom tekstu se govori o strijama i celulitu, i kako on zapravo nastaje kod jedne žene. Citiramo: Suvo četkanje podstiče u stimulaciji krvnog i limfnog protoka u telu, otvara pore na telu, a trebali biste ga ponavljati svaki dan, pa čak i par puta dnevno. Vaša koža treba biti suha i ne sme nikako biti vlažna, pa je najbolje pre samog tuširanja odraditi ovaj tretman. Četka treba biti suha, a kružni pokreti se trebaju izbegavati.

Ovo je samo jedan od saveta iz samog teksta članka, ali naslov je priznajemo bio i više nego ponižavajući, i zato još jednom izvinjenje naše redakcije svim ženama. Zenaportal.info nije seksistički portal, i nema nameru da žene stavlja u drugi plan na bilo koji način. Obećavamo da ćemo naše čitatelje pravovremeno obaveštavati o aktuelnim i pre svega istinitim temama.

Preporučeno