Mnoge poznate osobe iz sveta estrade vole da promovišu svoje supružnike, i da pokazuju u kakvom oni raskošu žive, i sa čime sve rapsolažu. Međutim, uvek imamo izuzetaka, a jedan od njih je svakako i popularni voditelj Zvezdi granda, Vojo Nedeljković, koji svoj priivatni život, čuva jako daleko od svetla pozornice.

Njegovu suprugu skoro da i nije video od javnosti i medijskih svetala, znaju ih samo najbliži prijatelji i sama rodbina. On je već dugi niz godina u braku je sa lepom i atraktivnom doktorkom Majom koja je od njega mlađa 17 godina, da dobro ste pročitali ovaj info. Uživaju u svojoj ljubavi, uvek nasmejani voditelj se ne ustručava u poslednje vreme da pokaže i svoju prelepu suprugu.

Voja je jednom prilikom publici ispričao da je svoju dragu upoznao slučajno na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a sudbina ih je spojila sasvim slučajno u jednoj drugoj emisiji, kada je on morao da zameni svoju kolegicu. Voditelj je ispričao da se njihov odnos jako brzo razvijao, nakon samo par meseci su počeli da žive zajedno. “Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Nas dvoje smo stavili potppisse na papir, samo 7 dana nakon što smo počeli zajedno da živomo”, rekako je popularni Voja.

Budući da su se oni venčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svijet došao 10. u istom mesecu, znaju reći da je beba napravljena za samo 3 dana. Još jedna zanimljivost koja je obeležila njihovo vjenčanje jeste dan kada su izgovorili sudbonosno “Da”, a to je da je Voja na venčanje došao u papučama, pa se tako često zna našaliti, da je kao papučar ušao u brak.

Preporučeno