Na Beoviziji koja je u stvari takmičenje za pjesmu koja će predstavljati Srbiju na izboru za pjesmu Eurovizije pobjedu je odnijela umjetnica pod imenom Konstrakta, a njena pjesma je podigla veliku prašinu, prije svega u Srbiji i u regiji, ali i u ostatku Europe pa i svijeta. Nekima njen nastup i nije čemu, ali velika većina je oduševljena i Konstraktom, ako i njenom pjesmom, a sigurno je da je malo ko ostao ravnodušan na njen nastup. Ana Đurić, kako je Konstraktino pravo ime, ima 43 godine, i nekada je bila članica benda ”Zemlja gruva”, a sa svojom pjesmom ” Incorpore de sano” je prosto oduvala svoje rivale u Srbiji.

Ipak, malo je poznato da je malo falilo da se Konstrakta uopšte en pojavi na takmičenju, jer e njen suprug bio ozbiljno bolestan, te je početak ove godine Konstrakta sa mužem provela u Njemačkoj gdje je on imao neka ispitivanja. Otkako je pobijedila, njena pjesma je postala glavna tema u medijima, prave se i mnoge komične verzije njene pjesme, a i njen privatni život je došao u žižu interesovanja. Ana je već godinama u braku sa producentom Milanom Đurićem i ovaj par ima dvoje djece kćerku Lenu i sina Nikolu a ona se trudi da svoj privatni život drži sakrivenim od javnosti.

Iz toga se razloga sve do skora i nije znalo da je njen muž bolestan, te da je ustanovljeno da ima tumor što je bilo veoma potresno za cijelu porodicu. Ana zbog toga umalo nije odustala od Beovizije, jer je to na nju psihički loše uticalo, ali nakon ispitivanja u Njemačkoj, ustanovljeno je da se radi o benignom tumoru koji se može lako odstraniti

Preporučeno