Prije samo 2 dana pisali smo o Jeleni Karleuđi i njenim dramama i skandalilima, kojih se uvijek lati kada joj ponestane pažnje bez koje jednostavno ne može da funkcioniše. Hato i nije čudo kada vidimo da je na Instagramu prati preko milion folovera, koji jedva čekaju njene zanimljive fotke i storije. U nemali broj slučajeva se obrušava i na neke svoje kolegw po raznim osnovama. 

Nije joj teško da se posvađa i sa nekim super poznatim kolegama, niti da joj skoči na nos, samo da bi dobila potrebnu pažnju koja joj je prijeko neophodna. Prije par dana je osula paljbu i po novinarima sa kojima je došla u duel, jer su u svojim naslovima napisali “folker” za Džeja Ramadanovskoga. Napisali im je sve i svašta a na kraju ih je nazvala pogrdnim imenima, to jeste da su smradovi. 

Sada opet trese cijeli Balkan, ali ovaj puta vjerovali ili ne sa svojom manjom kćerkom Atinom, koja je pokupila od majke ljubav prema medijima, pa je tako već do sada skupila preko 100.000 folovera. Ona je krenula majčinim stopama, i već sada je krenula sa zdravom ishranom, i ima savršenu liniju, iako ima tek 15 godina. Njena karijera nije pjevačka, nego se okrenula manekenstvu, to jeste foto modelingu.

Sada je sve iznenadila kada je pozirala ispod novogodišmnje jelke, ali ono što je iznenadilo javnost jeste stajling, koji nikako ne priliči njenim godinama. Naime gore je imala košulju, dole novogodišnje čarape, ali je zato sjevnula cijela butina kao kod njene majke. Samo se pitamo šta kaže Duško Tošić na sve ovo?

Preporučeno