Svima je poznata ona fraza da se neko prvo treba upoznati, pa tek onda donossiti sud o toj osobi, ali kada je u pitanju ponos muškaraca i mogućeg partnera, verujte da mnoge žene upravo to rade. Zato muškarci, nema potrebe da se očajava, nego samo napred i hrabro.

Pošto nije baš pristojno da nekome zavirite u gaće, mnogi su tražili načine kako saznati te informacije o veličini muškog ponosa, neke žene su bile otvorene, pa otvoreno gledaju u međunožje muškarca, dok je bilo onih koji su gledali palčeve ili stopala muškarca, pa su na taj način računale koja mu dužina u gaćama. Međutim, istina je da je potrebno da podignete glavu kako biste otkrili to što vas zanima, a odgovor na sve vaše mučne probleme, otkrili su stručnjaci u Japanu.

Rezultati su stigli prošli mesec, a za potrebe istraživanja su naučnici tražili paralelu između veličine nosa i ponosa kod odraslih muškaraca u Japanu. Muški polni organ se merio u erekciji, a nos po dužini i širini, pa se na kraju došlo do zaključka, da je veličina muškog ponosa, kao što je nečiji nos. Oni su zaključili da su ove 2 stvari itekako povezane.

“Studija je ograničena na Japan, a još nije jasan razlog zašto je veličina nosa povezana s veličinom ponosa. Već pri samom rođenju je određeno koliki će vam biti ponos, i tu nema promena ni povlačenja“, ovo su pojasnili autori studije. Tokom ove studije naučnici su otkrili i kako muškarci sa kraćim nosom, oko 4.5 cm imaju u proseku ponos dug oko 10 centimetra. Ali ako je u pitanju nos dug 5,5 cm, tada bi ponos mogao da bude dugačak oko 13,5 cm. Koliki je vaš ponos?

Preporučeno