Silvana Armenulić je definitivno pala u zaborav u poslednjih par godina, ali od kako je snimljen autobiografski film “Toma”, u kojem se govorilo kako je Zdravković celi život bio zaljubljen u Silvanu Armenulić, odmah su ljudi krenuli da istražuju ko je bila ova popularna pevačica u svoje vreme? Tragično nastaradala na autoput Beograd-Niš u doba kada je u stvari bila najpopularnija u bivšoj Jugoslaviji.

Sa njom su još nastradali i njeni muzičari, a njena karijera na žalost nikada nije doživela svoj pravi sjaj kao što se i očekivalo od ove devojke koja je rođena u Doboju u Bosni i Hercegovini. Pre par dana je njen muž progovorio o tome kako su se njih dvoje zapravo i upoznali. Silvanu je upoznao u hotelu Grand, jer je ona tamo pevala, a jedan njegov prijatelj, Koča čija je žena također pevala u istom hotelu, je insistirao da njih dvojica te noći odu u hotel.

Tu noć je Silvana pevala neku pesmu i on je rekao kako ne peva dobro i da on zna reči, a onda je on njoij zapisao tekst kako pesma zapravo treba da se peva. Može se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, jednostavno su odlepili jedno na drugo, a Silvana se u to vreme zabavljala sa nekim apotekarom, pa su nekako ubrzo raskinuli, i oni su krenuli da se viđaju prvo krišom, a onda i javno.

Venčali su se, a Radmilo je otišao u Nemačku, a njemu je Silvana rodila ćerku pa su one dolazile kod nnjega. Silvana je baš u tom periodu postalaa i više nego “tražena roba”.

Preporučeno