Glumac Srđan Žika Todorović na svom Instagramu često objavljuje zanimljiv sadržaj iz svojih starih uloga, a nekada i iz svoga privatnog života i sa njima često zna da uveseljava svoje pratioce. Ovoga puta je odlučio da malo promijeni svoju profesiju, pa je izašao na ulicu te je počeo da svira razne instrumente, od gitare, preko violine, pa sve do goča. Uz slike koje je objavljivao, Žika je u svome maniru dodavao i razne komentare kao što je: ” Tanko, tanko! Prelazim na autotjun! To je sad moderno.

Na drugoj fotografiji poznati glumac svira gitaru, dok se ispred njega nalazi kačket u koji slučajni prolaznici ubacuju novac: ”Daj neku kintu bato! Al’ se ovaj stis’o za 20 kinti! Ulična svetiljka…” – pisalo je u oblačićima na fotografijama. Kako se saznalo, glumac je početkom ove godine započeo svoju turneju sviranja po ulicama, a već u januaru je bio objavio i svoj video snimak u kojem svira goč , i to uoči dočeka Srpske Nove godine. tada je uz snimku stavio i ovaj komentar: ” Neko na trgu a neko na ulici! Žika svira goč sa ekipom. 13. januar 2022. – napisao je glumac u opisu ovog videa.

Mnogi njegovi pratioci na društvenim mrežama su bili oduševljeni sa ovim njegovim najnovijim objavama sa ulice, a sve objave su izazvale i mnoge pozitivne komentare.

Ko prati Žikin rad, za njega nije ništa neobično da se glumac latio instrumenata, jer on ima iza sebe veoma dobru muzičku pozadinu i karijeru. Njegovi malo stariji fanovi znaju i pamte da je Žika svirao bubnjeve u kultnoj rocka and roll grupi EKV

Preporučeno