I danas ćemo da govorimo o rijaliti programima, a kako vjerujemo da ste svi jedva čekali da krene šesta sezona popularnog rijaliti programa Zadruga. Naime, isprva je javnost morala da potpisuje online peticiju da nastavak šeste sezone. Može se reći da je pred nama uzbudljivih deset mjeseci , a jasan pokazatelj toga mogu da nam budu prethodni dani koji su bili itekako uzbudljivi. Naime, mnogo novih lica našlo se među ukućanima, a već u prvih nekoliko dana imali smo priliku da posvjedočimo svađama, okršajima, ali i ljubavnim odnosima.

Rijaliti priče već su počele uveliko da se prave, ali ono što gledaoci najviše očekuju jeste ulazak nekih od starih zadrugara, koji će definitivno svima da pomrse konce. Naime, riječ je o Staniji Dobrojević, Miljani Kulić, Filipu Caru i Marku Janjuševiću Janjušu, koji su spremni da uđu i da svima pomute razum, te da svima pokažu kako se zapravo igra rijaliti. Prema saznanjima koja mediji imaju Stanija i Miljana će ući zajedno, a samo dan kasnije stžu Filip i Janjuš, da još više začine stvari, pa je izvor za medije rekao sljedeće:

“Stanija se sprema da uđe na velika vrata, kao i svaki put, pa poslednjih dana maksimalno radi na izgledu. Nadogradila je kosu i vratila se opet među brinete. Produkciji naruku idu sve ljubavne priče koje je njen bivši Marko Marković već razvio s nekoliko novih starletica, ali i ljubavni odnos u koji se upustio s Majom Marinković. Očekuje se da će Stanija da se suprotstavi i Urošu Ćertiću, koji je po njoj osuo drvlje i kamenje. Ma to će biti spektakl, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.