Dara Bubamara je uvek bila jednaa jako kontroverzna ličnost, koja je uvek težila tome da bude ispred svih drugih pevačica. U tome joj je itekako uspevalo, jer, osim dobrih pesama ova novosađanka se može pohvaliti i više nego dobrom i lepom figurom. Dovoljno je da samo odete na njen Instagram profil, i da vidite koliko ima samo folovera.

Ljudi je jako cene, a mnogi je takođe ne vole zbog nekih svojih i više nego kontroverznih izjava tokom cele svoje karijere. Ono što joj takođe zamere, jeste njen izbor muškaraca, a uvek je hodala sa po 10 godina mlađim, a u poslednjem svom slučaju i sa 21 godinu mlađim muškarcem. Misteriozni Toni se pojavio niodakle, i onda su nas krenuli bombardovati sa svojim slimaka sa raznih luksuznih letovanja.

Novinari uopšte nisu znali o kome se radi, a onda su načačkali da je reč o izvesnom Marku Dujakoviću – Toni, a mlađi je od nje više od 20 godina. Kako mediji prenose, sada je upoznala jednog milionera koji je inače iz Monte Karla, a živi u kraljevini i ima 35 godina, i pala je ljubav na prvi pogled, bar sa njene strane. Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkog druga koji ih je spojio, i tako je zapravo sve i počelo.

Pevačica se već neko vreme u javnosti nije pojavila sa Markom Dujakovićem Tonijem, prema čemu su svi i zaključili da među njima nije baš sve u najboljem u redu. Ako tome dodamo da na njenom Instagramu, također nema niti jedne njihove zajedničke fotke u poslednjih mesec dana, onda vam je sve jasno.

 

Preporučeno