Kada govorimo o brakovima poznatih ličnosti, na našoj javnoj sceni ih je jako puno, ali ne možemo baš za sve njih reći da su skladni i stabilni. Imali smo do sada priliku više puta da čitamo u medijima kako su brakovi nekih naših poznatih ličnosti u krizi, da su pred razvodom i dosta toga još. Prije nekoliko mjeseci svi su se šokirali kada je pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagram nalogu dala saopštenje u kojem stoji da će se ona i njen muž Duško Tošić razvesti nakon 14 godina braka, u kojem su dobili dvije kćerke, Atinu i Niku.

Neki su se na ovu njihovu odluku iznenadili, dok je bilo i onih koji su to itekako očekivali, jer vidjelo se u poslednje vrijeme da stvari između njih ne funkcionišu, i da je samo pitanje vremena kada će se razvesti. Prije nekoliko dana njihove su kćerke proslavile svoje rođendane, Atina 14-ti, a Nika 13-ti, a zanimljivo je da su se one rodile na isti datum, pa se Jelena svake godine trudi da svojim kćerkama napravi nezaboravnu atmosferu na njima najbitniji i naljepši dan. Ove godine ona je zajedno sa kćerkama, svojom tetkom kao i menadžerom otputovala u Beč, gdje su proslavili rođendane.

Ove godine Jelena je za njih spremila nevjerovatne odjevne kombinacije, pa je cijeli šou odnijela mlađa Nika, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, posebno na njenim papučama koje su itekako interesantne. I ona i njena sestra bile su odjevene u crno, a Nika je na nogama imala papuče modnog brenda Balenciaga, i tako je ona izazvala mnoštvo komentara i reakcija na društvenim mrežama. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno