I ovog vikenda za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču koja nam dolazi sa društvenih mreža, na kojima zaista skoro svakog dana imamo priliku da pročitamo neku zanimljovost, neku korisnu i poučnu stvar, priče, razna iskustva i još mnogo toga. Upravo to je slučaj i sa našom današnjom pričom, a radi se o tome da je jedan status korisnicima društvene mreže privukao dosta pažnje.

Naime, kako smo već naveli na jednoj privatnoj grupi pod imenom “Policija zaustavlja Split i okolica”, pojavio se jedan status koji je objavio jedan muškarac, a koji glasi ovako: “Danas na Kašune oko 16:10 sam iša parkirat auto, došla je neka Ukrajinka da ne mogu tu parkirat, rekla mi je da će njoj muž tu parkirat… Lipo sam joj reka da se parking ne moze rezervirati i ostavia auto… Sad mi je ža šta je nisan slika i pričeka jer su mi izdušili tri gume na autu.. Molim ako je neko vidia da se javi s informacijama”, pisalo je.

Ubrzo se ova fotografija proširila i na drugim grupama, privukla je dosta pažnje korisnika, a neki od komentara su glasili: “Nije bitno jesu li Ukrajinci ili neka druga nacija, zlih ljudi ima svugde… Koliko moraš bit nenormalan doći u tuđu zemlju i bušit gume radi mesta za parking…”, glasili su samo neki od komentara korisnika. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.