Vjerujemo da ste do sada jak opuno puta pročitali zanimljivost kako je neka osoba pronašla jako veliku svotu novca. Onda vas je svakako iznenadilo da je ta osoba taj novac vratila nesretnom vlasniku, a neki su bili nagrađeni, dok neki nisu dobili ni za kafe. Svakako da je u vama odmah proradila jedna vrsta bijesa, pa biste rekli u sebi:”Eh, što bih ja te pare vratio”. 

Međutim, kada nađete stvarno neke velike pare, u vama svakako proradi i određena vrsta straha, pa se onda nađete u nedoumici, pa možda proradi i grižnja savjesti. Šta ako su nekome pare trebale za kupovinu stana ili kuće? Danas vam donosimo priču o jednom Petru iz Broda, koji je pronašao stvarno veliku količinu para. Petar Gavran ima samo 22 godine, i živi i radi u Njemačkoj, a preko interneta je kupio staru komodu. 

Međutim, kada je u ladicama pronašao koverte sa jako puno eura, mislio je da ga neko zeza. Jedna je čak bila i poderana. izvadio je jednu novčanicu, a kada je prislonio na svjetlo, vidio je orginal žig i potpis, i shvatio je da je ovo ozbiljna stvar, i da nije u pitanju nikakva šprdnja. Unutra su bila 2 stara foto albuma, i čak 5 koverti sa po 5.000 eura, i sve zajedno je bilo 25.000 eura. Jednostavno se šokirao kada je vidio o kojoj se sumi ovdje radi. 

Petar je ispao pravo dobar čovjek, jer je nazvao bračni par koji mu je prodao komodu, i vratio im je njihov novac, kojeg su oni zaboravili unutra. Nagradili su ga simboličnim iznosom od 100 eura. 

Preporučeno