I ovaj dan ćemo da započnemo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a koje se odnose na najnovijim informacijama, a koje se odnose na usku vezu estrade i mafije. Prema saznanjima policije, kao i operativmih informacija policije i službe nekih od naših najpoznatijih estradnjaka sarađuje usko sa mafijom, i to se ne radi samo o našim zemljama nego i sa nekim zemljama u Evropi gde oni inače nastupaju.

Također, dalje se navodi i to da njihova veza ne traje kratko, nego da je reč o dužem vremenskim periodu, a spominje se petoro srpskih pevača koji se bave sa prljavim poslovima već nekoliko godina, i koji na taj način plaćaju cenu svog luksuznog i bogatog života, a svi oni domaćoj javnosti su jako dobro poznati. Navedno je pet slučaja a od njih su dva slučaja uza svoje usluge oni dobijaju narkotikie koje konzumiraju. Za domaće medije se oglasio izvor koji je upućen u celu ovu situaciju je dao određene detalje, a rekao je sledeće:

Njihove usluge potrebne su mafijašima iz nekoliko razloga. Pre svega, reč je o osobama koje mnogo putuju jer maltene svakog vikenda pevaju u inostranstvu. Takođe, javne su ličnosti, pa ih na granicama i aerodromima, bar ovde u regionu, poznaju i manje kontrolišu. S druge strane, pošto godinama putuju, izgradili su mnogo kontakata i među osobljem aerodroma, carinicima, pojedinim policajcima. Isto važi i za granične prelaze”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno