Mi se danas fokusiramo na neke pevačke zvezde koje su itekako bile popularne u svoje vreme, a neke od njih je jednostavno pregazilo vreme, dok imamo i onih koji su definitivno ostavili muziku i posvetili se nekom totalno drugom poslu. Jako je puno takvih primera, a jedan od poslednjih i to u doba korona virusa je svakako i srpski pevač Era Ojdanić. 

On je jedan od prvih pevača koji je odmah shvatio da dugo vremena nigde neće biti koncerata, pa je onda otišao na selo, aktivirao svoj plastenik, te je ispred svoje kuće, faktički na cesti prodavao svoje voće i povrće. Sada možete samo zamisliti koja je to reklama, kada kupujete voće i povrće od Ere Ojdanića?!

Mi se tako danas prisećamo jedne hrvatske pevačice, koja je žarila i palila početkom 2000 tih godina, a njeno ime je Ivana Banfić, a tada je bila poznata kao I Bee. Njena popularnost je trajala sigurno nekih 5 godina, a onda je uletela u svet dr oge i ostalih opijata, te je njena karijera totaalno propala. Završila je na kraju pune 3 godine u komuni na odvikavanju, a nakon toga je odlučila da okrene skroz novi list. 

Upoznala je neke ljude iz Afrike, te je otišla kod njih u goste, i pune je 2 godine živela sa njima u kućama od blata i prušća, a nisu imali ni struje. Sada se sa tom idejom vratila u Hrvatdku, napravila je sličnu kuću pored reke, uzgaja baštu i živi minimalnim načinom života, i kako je izjavila pre izvesnog vremena oseća se nikad bolje. 

Preporučeno