Nastavljamo da pišemo o Miljani Kulić koja je poslednjih nekoliko dana jedna od glavnih tema u skoro svim domaćim medijima, a sve zbog njenog zdravstvenog stanja. Vjerujemo da ste u sve upućeni, jer do sada smo nekoliko puta pisali o tome. Naime, vijest da je njoj bolje i da je stabilno sve je obradovala, ali ta sreća nažalost nije dugo potrajala, jer stigla je vijest, da je Miljani stanje se opet naglo pogoršalo, te da je ona hitno iz Kliničkog centra u Nišu gdje je ležala, prebačena u Beograd gdje je stavljena u šok sobu.

Miljana je prema informacijama koje imamo bila na odjeljenju za reanimaciju, i priključena je na kiseonik, a prema onome što su domaći mediji saznali ona je izgubila dosta krvi, i navodno joj je potrebna transfuzija, dok je njena majka Marija rekla kako bi sutra trebalo da budu poznati rezultati ispitivanja koje je ona radila. Voditelj Pink televizije, Darko Tanasijević govorio je o ovoj temu, i iznio je neke detalje koji nisu bili poznati, a rekao je kako je on sa Miljanom razgovarao samo nekoliko dana prije nego je ona trebala da krene na put u Tursku na operaciju, pa je tako on rekao sljedeće:

“Miljana me je pozvala tri, četiri dana pre nego što će otići u Tursku, i to u 2 posle ponoći, što mi je bilo čudno, jer mesecima nismo imali kontakt, od njene diskvalifikacije. Bila je vidno uznemirena. Zvala je da mi kaže da se definitivno odlučila za operaciju smanjenja želuca, da za dva, tri dana ide u Tursku, ali da ima jako loš predosećaj”, rekao je Darko. Ostatak teksta pročitajte ovde.