Aca Lukas je svakako jedan od najkontroverznijih pjevača u cijeloj regiji, i čovjek postoji preko 30 godina. Sve je krenulo ranih 90 ih kada se upoznao sa beogradskim podzemljem, koji ga je faktički proslavio. Ulagali su puno para u njega, sređivali mu tezge po BG splavovima, i tako se pročulo za rokera koji odlično pjeva narodne pjesme. 

Međutim, tada je zakačio i drogu i tako i dan danas vodi brigu sa ovim jako opasnim porokom. Međutim, i pored svega toga što ga prati sve ove godine njegove karijere, on je i dalje u top 3 izvođača na cijelom Balkanu, Prodao je do sada preko 100 hiljada albuma, a njegovi koncerti su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Do sad aje zaradio jako puno novca, a ono što se jako malo zna o njemu, jeste njegov privatni život. 

Zna se vrlo dobro da je imao do sada 3 propala braka, i nije bio nimalo dobar muž, tako bar kažiu njegove bivše žene. On je uvijek isticao da je njegov jedini cilj i ono što u stvari radi jeste samo zbog njegove djece, koja su mu sve u životu, što je i normalno, zar ne? On ima troje djece sa tri različite žene. 

Međutim, njegova najstarija kćerka Milijana Vuksanović, iako joj je otac bogat, gradi svoj život, udata je ima dijete i radi kao šminkerka u Grand produkciji. Ima 29 godina, i može se reći da poprilično liči na svoga oca. Šta vi mislite?

Preporučeno