Već smo prije par dana pisali o tome kako domaće muzičke zvijezde ove jako hladne zimske dane koriste da bi pobjegli u toplije krajeve ne pitajući za cijenu. Šepure se sa slikama sa Barbadosa ili Sejšela, a kada dođe isplata od 90.000 dinara pomoći za estradne umjetnike oni su u prvom refdu za pomoć i kako jedva satavljaju kraj sa krajem.

Na to prije svega mislimo na Acu Kukasa, Đanija, Daru Bubamaru a njihovi Instagram nalozi pršte od slika sa luksuznih destinacija od čijih cijena jednostavno boli glava jednog normalnog čovjeka. Niko im na tome neće reći ni riječi, ali nije fer da se kuka na krizu povodom pandemije covida 19, a kada treba iskeširati odmor i skupo zimovanje, onda im to nije problem, i odjednom nema nikakve krize. 

Lepa Brena je isto tako odlučila da sa Bobo, svojim suprugom sebe nagradi sa jednim luksuznim ljetovanjem, a u po januara? Već je objavljivala fotke po Instagramu, a sadašnja gazdarica Granda jednostavno ne štedi na silnom luksuzu koji je priuštila sebi i suprugu. Njih dvoje su ako se ne sjećate na Maldivima, a beba iako je zakoračila u 60 godinu još uvijek izgleda sjajno. 

To prije svega može da zahvali silnim plastičnim operacijama, a malo prije nove godine kada je slavila svoj rođendan, priuštila je sebi novu plastičnu operaciju grudi. I sada je odlučila da pozira u bikiniju, i da pokaže svoje nove grudi. Vaša mišljenja? Pristaje li ovo jednoj ženi, koja je več i ostvarena kao baka? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja. 

Preporučeno