Svima je poznato da nakon određenog vremena provedenog u vezi dolazi brak, a onda nakon par meseci ili godina, dolazi do zasićenosti jer ste konstantno sa tom osobom. Jednostaavno onaj žar sa početka veze se jednostavno istopi. Upravo zbog toga mnogi brakovi upadaju u krizu, dolazi do varanja partnera, a sve tome vodi da jednog dana dođe i do razvoda, a onda najviše gube deca koja su simbol ljubavi iz toga braka.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavio video snimak koji je mnogima izmamio osmeh na lice, a parovi su se zalepili na njega kao ludi. Naime, radi se o tome da je jedan muškarac imao u planu da sa svojom suprugom vodi ljubav 365 dana u godini, međutim, od toga nije ništa bilo, jer su se ks imali samo 36 puta u celoj godini.

Razlog tome jeste što je njegova supruga uvek imala neke izgovore zbog čega oni nisu mogli biti intimni, a to joj nije bilo teško, kao što je svaka žena kadra to da učini. On je odlučio da to prenese svojoj supruzi, pa je odlučio da taj razgovor snima, a onda je sve podelio na društvenim mrežama. Njegov video je postao itekako zanimljiv, samim time i viralan.

“Prošle godine ljubavi pokušao sam voditi ljubav 365 dana u godini. Uspeo sam 36 puta, u proseku to je svaki 10-ti dan. 22 dana je bolela glava, 31 dan je bila umorna, 25 danaa je morala sa drugaricama u kupovinu, i tako prođe naša celaa godina ljubavi”. Mislite li vi da je ovo u redu?

Preporučeno