U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču koja nam dolazi iz Srbije, i koja se odnosi na policajce i njihov svakodnevni posao. Upravo današnja priča pokazat će nam kroz kakve sve zgode i nezgode prolaze policajci skoro svakog dana, pa ćemo da se podsjetimo nekih od najbizarnijih policijskih istraga koje su se desile u Srbiji.

Tako ćemo da pišemo o ženi koja je pozvala policiju i žalila se na vampira, što je priznat ćete veoma bizarno. Ali prošle godine policija je dobila jednu veoma zanimljivu dojavu koja im je došla iz Vrnjačke banje. Naime, radi se o tome da su oni dobili dojavu da je na mjestu gdje parovi vole da provode vrijeme i da se osame te razmjenjuju nježnosti, i jedna osoba koja se sumnjiči da je diler droge. I to bi bilo možda i sasvim normalno, i dojava koju policajci stalno dobijaju, ali ono što je osumnjičeni objasniio policajce je bukvalno zateklo.

Naime, ova prijava bila je povod da policija ode na to mjesto i da omete parove koji su razmjenjivali nježnosti, a nakon što su oni provjerili nekoliko parkiranih vozila nisu pronašli ništa sumnjivo, ali tu su saznali da su se dva muškarca držajući za ruke uputili šumskom stazom. Oni su odmah krenul tim putem i u jednom žbunju vidjeli su sakriveni automobol čija stakla su bila potpuno zamagljena, pa su policajci odlučili da pokucaju na prozor, nakon čega je uslijedilo komešanje, a onda su se vrata otvorila i oni su vidjeli dvojicu muškaraca koji su namiještali svoju odjeću na sebi. Ostatak teksta pročitajte ovde.