Kada je u pitanju domaća glumačka scena u Srbiji, poslednjih nekoliko godina ona je izgubila dosta kvalitetnih i talentovanih glumaca, a jedan od onih koji su nas napustili jeste i Nebojša Glogolvac, kojeg je slo čudna bolest odnijela za samo nekoliko mjeseci. On je bio u braku sa Milicom, koja se iz javnog svijeta povukla nakon njegove smrti, pa smo tako imali priliku veoma rijetko da je vidimo.

Međutim, ona se prije par dana pojavila na jednoj premijeri predstave, a riječ je on predstavi “Tramvaj zvani želja”, koju je inače režirala Lenka Udovički. Svojim dolaskom ona je svakako izazvala veliku pažnju među prisutnima, ali nije došla sama, sa njom je bila i njena prijateljica, i ono što je bilo veoma primjetno jeste da je ona bila jako raspoložena. Milica nije željela da propusti premijeru predstave u kojoj su učešće uzeli njeni i Nebojšini prijatelji a nakon predstave je nasmijana pozirala i fotografima.

Zanimljivo je i to da ona radi novinarski posao, a nekada i sa PR aktivnostima, u kojima je ona frilenserka, a bitno je dodati i to da je ona bila dio tima iza kamere, kada se snimao poznati rijaliti program “Survivior”, tako da se na njenom tijelu itekako još uvijek vide tragovi njenog boracka u Dominikanskoj republici koji je trajao nekoliko mjeseci. Nakon Nebojšine smrti ona se okrenula podizanju i odgajanju njihove kćerke Sunčice, a jednom prilikom ona je rekla: “Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina”, rekla je ona.