Zvezde Granda su napokon počele. a svakako da je prvo ime cele priče, niko drugi do velika Ceca Ražnatović, koja je sela na užarenu stlicu na kojoj je do sada bila Jelena Karleuša. Odmah su svi pomislili kako će ona zameniti Jelenu, koja je bila dežurna babaroga, ali je ceca čim je sinoć ušla u studio Zvezdi granda, rekla da je ona kao stvorena za ovaj posao. 

Sađa Popović je nju i ćerku Anastasiju planirao za žiri u Pinkovim zvezdicama, ali je 5 do 12 došlo do nagle promene plana. Sada ćemo uz Mariju i Anu Bekutu da gledamo cecu Ražnatović, koja se prema prvim viđenim scenama iza kamere, jako dobro uklopila u celu ovu priču. Ne treba ni napomimnjati koliko nju cela regija voli, tako da je ovo sasvim sigurno jako dobar medijski pogodak od strane Saše Popovića, koji po isvemu sudeći jako dobro zna šta radi. 

Ona se dotakla i samog gazde, te je ovom prilikom rekla: “Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, sarađivali smo mnogo puta. 2015 godine sam imala poziv od Saše Popovića, ali ja sam već sve već dogovorila sa Pinkom i tu nije bilo mesta za pregovore. I eto me sad, idemo u nove pobede, i verujem da će ovo da bude najjača sezona do sada” objasnila je nova članica žirija, pa nastavila:

“Saša me je pozvao, dogovorili smo se za nekih 10 minuta. Mislim da je ovo jako lep i kreativan posao usko vezan za moj , te mislim da ću se sjajno uklopiti u celu ovu priču.

 

 

Preporučeno