Kao što smo i navikli do sada uvek smo imali jako smešne situacije sa svadbi i venčanja koje se su dešavle po Balkanu, i koje su jako komične. Međutim, danas ćemo vam pokazati da ipak ima takvih scena i situacija i po drugim stranim zemljama. Taako vam danas donosimo priču o gosspodinu po imenu Pol Šoproni koji ima 40.godina i koji je iz Velsa, te je imao jako veliki problem.

On je svoju dugogodišnju devojku već par puta pitao da mu postane žena, a ona je uporno sve to odbijala. I tako nakon dugo vremena pokušavanja, on je u jednom trenutku počeo da gubi nadu, a onda mu je devojka priredila iznenađenje koje će da pamti ceo život. Tako je njegova devojka Ališ došla na ideju da organizuje lažno vjenčanje za dvoje prijatelja, kojima je Pol trebao biti kum, i sve je proticalo baš onako kako je ona i zamislila. On je došao da obavi svoju dužnost kao kum, da bi za samo par trenutaka došla i njegova devojka, ali u venčanici a njemu samo što noge nisu otkazale.

Otpevala mu je pjesmu, pala je na kolena i verovali ili ne zaprosila ga. MEđutim, onda je doživela iznenađenje života, on joj je rekao NE, i krenuo da beži sa lica mesta. Međutim, u pitanju je bila šala, jako brzo se vratio te je odlučio da kaže jedno veliko DA. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo ovde. 

Preporučeno