Danas malo pišemo o našoj super popularnoj Nadi Topčagić čija je karijera defintiivno da bude obeležena sa njenim velikim hitom Jutor je. Ta je pesma i pre bila jako popularna i kvalitetna je ruku na srce ali je poznati Zlatan Ibrahimović još pre dve godine počeo da pušta tu pesmu a ona je postala planetarno popularna preko društvenih mreža.

Sada je Nada malo ušla i u godine tako da i ne ide po puno koncerata ali je prošlog leta jednostavno morala da ode u Milano na njegov rođendan, gde mu je bila specijalna gošća cele te večeri. “Zovem te zovem”, “Miki, miki” ovo u samo enke od njenih prvih pesama koje je snimila sa 22 godine a sve je krenulo iz okoline Modriće u kojem je zapravo i rođena ali ju je životni put jako rano odveo u pravcu Srbije. “Senada, odnosno kasnije Nada nije dugo ni živela ovde. Kao curetak je još otišla u Beograd, ”trbuhom za kruhom” i ne sjećam se da je uopšte dolazila u rodni kraj, da poseti svoju rodbinu komšije, kuću u kojoj je odrastala.

Sećam se da nam je svima bilo drago kad je snimila pjesme ”Babo, babo moj” i ”Bosno moja”, svi smo je tada s uživanjem gledali na televiziji i govorili ovo je naša Senada (Nada), a kasnije smo svi bili iznenađeni kad smo čuli za neke njene izjave, nove pjesme kao i psovke na koncertima i mijenjanje tekstova.”, kazao je nedavno za Kurir njen prvi komšija.

Njen svaki album je prodavan u minimalom tiražu od 100 hiljadu albuma a danas ima vikendicu na moru i na planin Tari, kao i dve nekretnine u Beogradu.

Preporučeno